→ Activiteiten

ENGINEERING

engineering-622

Ons ervaren engineering-team staat garant voor een efficiënte, kwalitatieve en economisch interessante afwerking van de onderdelen van onze klanten.
Voordat een onderdeel in productie gaat, heeft het engineering-team een diepgaande werkvoorbereiding uitgewerkt. Wij staan in nauw contact met onze klanten: samen met hen denken we mee om de meest optimale oplossing te kunnen bieden.

Opspanmallen worden in eigen beheer aangemaakt. Ook dit laat ons toe om een stuk zo efficiënt en flexibel mogelijk op te starten, tegen een aanvaardbare prijs.

Bewerkingen

machining-622

Het hart van de firma is een uitgebreid, modern machinepark, met zowel stand-alone-machines als geautomatiseerde bewerkingscenters met FMS-systeem.
Flexis hanteert een actief investeringsbeleid. Deze langetermijnvisie garandeert onze klanten dat hun onderdelen ook in de toekomst kwalitatief en concurrentieel kunnen worden afgewerkt.

Bijkomende bewerkingen

wassen-622

Om onze klanten assemblage-klare componenten te kunnen leveren, biedt Flexis naast het bewerken ook volgende complementaire diensten aan:

Wij werken ook samen met onderaannemers om andere diensten te kunnen aanbieden, zoals